Bendroji informacija

Privatumo politika yra parengta pagal Europos Sąjungos Bendrojo duomenų apsaugos reglamento (toliau – BDAR) nuostatas ir užtikrinant tinkamas technines bei organizacines asmens duomenų apsaugos priemones. Privatumo politika skirta Family Lab Academy (Zitos Starkuvienės indiv. veikla, pažymėjimo Nr. 921450) interneto svetainės https://familyacademy.lt lankytojams ir kitiems asmenims, kurių asmens duomenų tvarkymo sąlygas ši privatumo politika nustato. Aktualios privatumo politikos redakcijos taikymo pradžios data yra nurodyta viršutinėje šio interneto puslapio dalyje.

Mums rūpi Jūsų asmens duomenų apsauga ir mes norime užtikrinti informacijos skaidrumą, Jūsų teises į privatumą, todėl prašome perskaityti Family Lab Academy privatumo politiką (toliau – Politika) ir sužinoti, kokius asmens duomenis mes naudojame, kokiu teisiniu pagrindu ir kokiu tikslu juos renkame, kur skelbiame, kam perduodame, kiek laiko saugojame ir kokias apsaugos priemones vartojame.

Kokią informaciją ir kokiu tikslu mes renkame iš jūsų

  1. Duomenų subjektai (Paslaugų gavėjai) pateikia informaciją apie:
  2. Paslaugų gavėją:
  • vardas
  • pavardė
  • Nr.
  • paštas
  • apmokėjimo už registraciją duomenys (bankas, banko sąskaitos Nr.)
  1. Paslaugų gavėjo vaiką/-us:
  • vardas;
  • informacija apie turimas alergijas
  • vieno iš tėvų (globėjų) vardas, pavardė
  • vieno iš tėvų (globėjų) tel. Nr.
  • vieno iš tėvų (globėjų) el. paštas.
  1. Family Lab Academy teisės aktų nustatyta tvarka turi teisę naudoti Paslaugos gavėjo ir (ar) Paslaugos gavėjo vaiko/-ų atvaizdą.

 

Duomenų rinkimo tikslas Renkami duomenys Duomenų laikymo laikas Duomenų rinkimo teisinis pagrindas
1.  Paslaugų teikimas: registracijai, informacijai apie renginį (renginio datą, kainą, specifiką, darbotvarkę ir pan.), į kurį duomenų subjektas užsiregistravo, pateikti 1)      vardas, pavardė,

apmokėjimo už registraciją duomenys, telefono numeris, el. pašto adresas

2)      vaiko vardas, informacija apie turimas alergijas, vieno iš tėvų (globėjų) vardas, pavardė, vieno iš tėvų (globėjų) tel. Nr., vieno iš tėvų (globėjų) el. paštas

 

Sutarties vykdymo metu ir 2 mėn. po sutarties (seminaro, renginio) pabaigos 1)    Sutarties vykdymas (BDAR 6 (1) b)

2)    Paslaugų gavėjo sutikimas (BDAR 6 (1) a)

3)    Siekiant apsaugoti gyvybinius dalyvio interesus (pvz., duomenys apie vaikų alergijas) (BDAR 6 (1) d)

 

 

2.  Rinkodaros tikslais, aktualiai informacijai apie renginius išsiųsti 1)      vardas, pavardė,

telefono numeris, el. pašto adresas, atvaizdas

2)    vaiko vardas, vieno iš tėvų (globėjų) vardas, pavardė, vieno iš tėvų (globėjų) tel. numeris, vieno iš tėvų (globėjų) el. paštas, atvaizdas

 

Sutarties vykdymo metu ir 3 mėn. po sutarties (seminaro, renginio) pabaigos 1)        Sutarties vykdymas (BDAR 6 (1) b)

2)       Dalyvio sutikimas (BDAR 6 (1) a)

 

 

Pagrindinis tikslas, dėl kurio mes renkame jūsų asmens duomenis, yra Family Lab Academy paslaugų teikimas ir pardavimas klientams (Paslaugų gavėjams).

Naujienos ir renginiai: Mes naudosime Jūsų pateiktą informaciją siųsdami Jums žinias apie naujausius Family Lab Academy renginius ir užsiėmimus, mūsų teikiamų paslaugų apimtis, taip pat informaciją apie bet kokius numatomus renginius, kurie gali Jus sudominti, įskaitant mokymo seminarus. Jūsų asmens duomenis mes naudosime tol, kol nepareikšite pageidavimo daugiau nebegauti tokios informacijos iš mūsų. Mes galime naudoti Jūsų vardą, pavardę, el. pašto adresą, telefono numerį, adresą ir kitą Jūsų pateiktą informaciją, kuri gali būti panaudota susisiekiant su Jumis informacijos pateikimo tikslais.

Mes tvarkome Jūsų asmens duomenis neviršydami tikslų, dėl kurių jie buvo renkami, apimties. Prieigą prie Jūsų asmens duomenų turės tik tie asmenys, kurie privalo tvarkyti asmens duomenis, kad galėtų vykdyti savo profesines pareigas ir prievoles Jums, kaip Klientui. Jūsų asmens duomenys nėra saugomi ar tvarkomi ilgiau nei tai būtina aukščiau nurodytiems duomenų tvarkymo tikslams įgyvendinti.

 

Su kuo šia informacija dalinsimės?

Jūsų duomenis gali peržiūrėti mūsų darbuotojai, atsakingi už interneto svetainės tobulinimą ir priežiūrą, taip pat lojalumo programų vykdymą. Family Lab Academy pasilieka teisę viešai skelbti savo renginių ir užsiėmimų nuotraukas ir video įrašus savo internetinėje svetainėje https://familyacademy.lt  teisės aktų nustatyta tvarka.

Užtikriname Jūsų duomenų saugumą ir reikalaujame, kad jį užtikrintų visi mūsų darbuotojai ir partneriai. Jokiais atvejais Jūsų duomenų neparduodame. Jūsų duomenis perduodame tik su Jūsų pačių sutikimu, išskyrus teisės aktų nustatytus atvejus (pvz., jei duomenų prašo teisėsaugos institucijos tyrimui atlikti).

Kokias teises turite dėl pateiktų asmens duomenų?

Visi asmenys, kurių asmens duomenis tvarko Family Lab Academy, turi šias teises:

  • susipažinti su savo asmens duomenimis;
  • reikalauti ištaisyti neteisingus ir(ar) netikslius savo asmens duomenis;
  • bet kuriuo metu uždrausti ar apriboti asmens duomenų rinkimą ir apdorojimą;
  • jei turite prieštaravimų arba skundų dėl to, kaip tvarkome Jūsų asmens duomenis, turite teisę kreiptis į Valstybinę duomenų apsaugos inspekciją, J. Juozapavičiaus g. 6, 09310 Vilnius, tel. (8 5) 271 2804, 279 1445, faks. (8 5) 261 9494, el. paštas: ada@ada.lt

 

Dėl visų aukščiau nurodytų teisių, išskyrus teisę kreiptis į Valstybinę duomenų apsaugos inspekciją, galite kreiptis raštu, pateikdami prašymą (paklausimą) reg. paštu, el. paštu  info@familyacademy.lt  arba tiesiogiai (į rankas) Family Lab Academy vadovei Zitai Starkuvienei. Tais atvejais, kai įgyvendinate savo teises pateikdami rašytinį prašymą Family Lab Academy buveinės adresu – Radvilėnų pl. 1B, Kaunas, paštu ar el. paštu, kartu su prašymu būtina pateikti ir notaro patvirtintą asmens dokumento (paso, asmens tapatybės kortelės) kopiją. Tais atvejais kai prašymą(paklausimą) įteikiate tiesiogiai, su savimi turite turėti asmens dokumentą (pasą arba asmens tapatybės kortelę) ir jį parodyti Family Lab Academy atstovui.

Kaip galiu įgyvendinti savo teises ar gauti daugiau informacijos?

Kreiptis dėl teisių įgyvendinimo arba dėl papildomos informacijos gavimo galite el. pašto adresu info@familyacademy.lt .

Slapukai

Tam, kad interneto svetainė https://familyacademy.lt tinkamai veiktų, kartais į Jūsų įrenginį (pvz., kompiuterį, mob. telefoną, planšetę) ji įrašo mažas duomenų rinkmenas, vadinamuosius slapukus (angl. cookies). Tą patį daro ir dauguma didžiųjų interneto svetainių. Mes naudojame slapukus, kad galėtume gauti informacijos apie tai, kaip naudojatės mūsų Svetaine. Slapukai leidžia mums pagerinti ir supaprastinti vartotojų patirtį naudojantis mūsų Svetaine.

Slapukai mums reikalingi, kad galėtume:

  • užtikrinti tinkamą interneto svetainės veikimą;
  • užtikrinti optimalų interneto svetainės greitį ir saugumą;
  • sužinoti interneto svetainės lankomumą, analizuoti interneto svetainės lankytojų srautus (apsilankymo datą ir laiką, naudojamas naršykles, įrenginių rūšis ir jų ekrano dydžius) ir tokiu būdu nuolat tobulinti interneto svetainę, kad būtų geriau patenkinti jūsų poreikiai.

Family Lab Academy naudoja šių rūšių slapukus:

 

RŪŠIS PAVADINIMAS FUNKCIJOS GALIOJIMO LAIKAS
academy _ga identifikuoja unikalius lankytojus. Naudojamas kiekvienoje puslapio užklausoje atskirti vartotoją, apskaičiuoti sesiją, informaciją svetainės lankomumui ir analizei. 2 metai
_gat

 

skirtas užklausų kiekio apribojimui 1 diena
_gid identifikuoja unikalius lankytojus 1 diena
_fbp naudojamas Facebook rinkodaros tikslais 3 mėnesiai
google-analytics.com collect naudojamas siųsti duomenis „google- analytics“ apie lankytojo įrenginį ir elgseną. Stebi lankytoją įrenginiuose ir rinkodaros kanaluose. Iki sesijos pabaigos
doubleclick.net r/collect Google doubleclick paslauga, kad pamatuotume savo internetinio marketingo kampanijų efektyvumą. Naudojamas svetainės lankytojų veiksmams registruoti, kai svetainės lankytojai žiūri arba pasirenka vieną iš reklamuotojo skelbimų. Iki sesijos pabaigos
facebook.com fr Slapukas, leidžiantis „Facebook“ rodyti reklamą. Siekiama optimizuoti skelbimų rodymą pagal naudotojo judesius ir įvairius skelbimų teikėjų pasiūlymus rodant naudotojų skelbimus 3 mėnesiai
facebook.com tr siekiama optimizuoti skelbimų rodymą pagal naudotojo judesius ir įvairius skelbimų teikėjų pasiūlymus rodant naudotojų skelbimus Iki sesijos pabaigos

 

Daugiau informacijos apie trečiųjų šalių (Google, Facebook ir pan.) naudojamų slapukų funkcijas ir renkamus asmens duomenis galite rasti šių trečiųjų šalių privatumo (slapukų) politikose (pavyzdžiui, Google slapukų politikoje, Facebook slapukų politikoje) arba susisiekdami su atitinkamų trečiųjų šalių duomenų apsaugos pareigūnais.

Slapukus apriboti ar užblokuoti galite valdydami savo interneto naršyklės nustatymus. Išsamesnę informaciją apie slapukus, jų veikimo principus ir nustatymus galite rasti interneto svetainėje http://www.allaboutcookies.org.

PASTABA: Uždraudę bet kokį slapukų naudojimą ar apriboję jų naudojimą, galite negauti norimų paslaugų arba negalėti naudotis visais interneto svetainės funkcionalumais.

 

Kitos nuostatos

  • Duomenų subjektas gali užsiregistruoti į bet kurį Family Lab Academy renginį ar užsiėmimą, kai susipažįsta ir patvirtina, kad susipažino su Politika.
  • Family Lab Academy turi teisę bet kuriuo metu pakeisti ir (ar) papildyti šią Privatumo politiką.